Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 4 noiembrie 2014

3014


sursa foto



Buna dimineata Galaxie! E o alta zi obisnuita din banalul an 3014.
Stirile zilei sunt urmatoarele:

..............................
O femeie din colonia romaneasca de pe Marte a bagat divort pe motiv ca sotul ei a pus-o sa spele vasele.
"- Stramosii mei razesi au luptat secole de-a randul pentru drepturile femeilor si nenorocitul ala ma pune sa spal vasele? Cand m-o cumparat di la mama, din Vaslui, i-am spus ca io stiu sa fac doar copii. Nu spal vase, nu fac de mancare si nu muncesc. Acum ce vrea de la mine? Daca nu il pun la punct acum, saptamana viitoare o sa ma puna sa sterg si praful! Nu mai pot. Ma duc la mama! "
    Opinia publica din galaxie e impartita deja intre dreptul femeii de a nu face nimic si drepturile barbatului de a manca din farfurii curate...

.............................

S-a descoperit recent  un imens depozit de cadmiu pe un asteroid din apropierea planetei Kieva. Rusii de pe planeta Putina au mobilizat armata si se pregatesc sa anexeze asteroidul pentru ca, spun ei, testamentul lui Petru cel Mare le da drepturi incontestabile la aceste zacaminte. Kievienii protesteaza la Uniunea Galactica. Pe rusi ii doare in cur.

...................

In vechiul oras Londra de pe Pamant, minoritatea saxona vrea sa li se dea dreptul de vorbi limba engleza in relatia cu Primaria. Primarul Bahadur Begum Shah al Hindustan spune ca minoritatea engleza din Londra nu merita nici macar un partz. Daca nu le convine sa vorbeasca in hindi, sa emigreze. Galaxia e mare!

.........

Tot de pe vechiul Pamant, stiri diverse:

Conflictul din Israel a intrat intr-un noua faza violenta. Doi arabi au aruncat cu pietre intr-o racheta Israeliana si i-au zgariat vopseaua. Represaliile obisnuite israeliene au dus la moartea a doua sute de mii de palestinieni, raderea de pe suprafata pamantului a doua orase arabe si la proteste zgomotoase ale arabilor la Uniunea Intergalactica. Aceasta a adoptat o rezolutie prin care ii roaga pe palestinieni sa nu mai arunce cu pietre.

Purtatorul de cuvant al Luptatorilor Galaxislamici, Ash Hali Salam,  anunta ca necredinciosii vor fi decapitati, eviscerati si jupuiti. Singura lor sansa de a scapa de executie este sa treaca de urgenta la galaxislam si sa il recunoasca pe Shaorman ibn Camilan drept singurul calif din galaxie.

Liderul nord coreean Kim Kim Jong Jong a amenintat Coreea de Sud cu un razboi total. Coreea de Sud a anuntat ca isi deschide a paispea fabrica Hyundai pe Luna.

Organizatia pentru Ecologie, Veganism si Antifumat trage un semnal de alarma privind riscul de incalzire globala. Oamenii care inca locuiesc pe vechiul Pamant sunt sfatuiti sa fie responsabili si sa schimbe apa atunci cand gatesc fasole, altfel se va evita cresterea cu cinci procente a dioxidului de sulf in atmosfera.Daca nu, gazele rezultate vor duce la disparitia balenelor verzi din Islanda, a puricilor bipolari si a ursilor cu parul cret din regiunea Hategului. De asemenea, organizatia ne sfatuieste sa renuntam la fumat, deoarece nu e bun!

........

La final, ca de obicei, stirile se incheie cu fapte amuzante din Romania.


Alegerile din acest an au fost marcate de incidente hilare.
Pentru prima data in ultimele doua secole, la o sectie de vot din Botosani, au fost primit la vot si alegatorii care nu erau beti manga.
Partidele de dreapta din Romania se chinuie sa depaseasca pragul electoral.
Partidul Galactic al Democratiei Socialiste a anuntat in judetul Teleorman un scor de 140 %.
Romanii se gandesc serios  ca la urmatoarele alegeri  sa aleaga pe cineva necorupt, eventual un neamt....

2 comentarii:

  1. si daca miselul o pune sa .. poale-n brau?

    cat despre poluare .. chilotii anti-basini te scapa de miros, dar nu si de rusini!

    RăspundețiȘtergere
  2. In 3014 vom fi minoritari,Acum cu alocatia majorata pt cei amarati cu venituri mici romanii vor deveni ca englezii de mai sus. Cat priveste nascutul de copii sper sa se reglementeze mame-galactice-purtatoare inainte de 3014, noi sa ramanem doar cu facutul.

    RăspundețiȘtergere